Harmoniewijk, 9 juli 2020

beste buren, vrienden van de Harmoniewijk

Het bestuur hoopt van harte dat jullie allen gezond en wel zijn en dat het met jullie goed gaat.

Via FB, een nieuwsbrief en de website willen we jullie informeren over de werking van de vzw Harmoniewijk. Wens je geïnformeerd te worden via de nieuwsbrief, stuur je emailadres via de chat van FB of naar harmoniewijk@gmail.com

1. Sinds 1 juli is er een nieuw bestuur. Nele Seghers -die de laatste jaren bijna alle taken op haar schouders had genomen- had eerder aangegeven een punt te zetten achter haar jarenlange, getrouwe inzet. We danken haar voor haar toewijding, volharding maar voor haar beheer als een goede huisvrouw en zullen ten gepaste tijde haar hiervoor in de bloemetjes zetten.

Corona heeft het ganse verhaal, van ontslagen en benoemingen binnen de vzw vertraagd, maar vandaag is het zover. Het nieuwe bestuur telt 5 ervaren leden. Voorzitster is Sofie, mede uitbaatster van Brasserie de Harmonie. Secretaris is Bruno, eerder al werkende kracht achter de schermen. de 3 andere nieuwe bestuursleden zijn Didier (telg van het eerste uur), Marc(al jarenlang bewezen daadkracht) en Joan (eveneens sinds jaar en dag een steunende en coachende kracht). Deze 5 nieuwe bestuursleden garanderen de continuïteit van de vzw tesamen.

2. Alle eerdere geplande activiteiten voor 2020 zijn opgeschort of geannuleerd. "Rommel in het Park", onze jaarlijkse succesvolle rommelmarkt eind september gaat niét door.
In princiep staat enkel het Winterfeest nog overeind, maar tegelijkertijd ook voorlopig 'on hold'.

3. een 1ste Harmoniewijk Foto Wandelrally staat wel in de steigers. Dit belooft een 'spetter' van een activiteit te worden. Gepland voor het najaar en zal geen last ondervinden van Corona-beperkende-maatregelen...

4. Eveneens voor in het najaar zijn er 2 museumbezoeken gepland. Een in Antwerpen, één in Brussel.

Begin september brengen we een nieuwe 'update'.

in afwachting wensen we allen gezonde, zonnige zomermaanden.

Tot september,
- Het nieuwe bestuur -